Dobrodošli na AJN

Mi smo tim eksperata iz oblasti javnih nabavki sa višedecenijskim iskustvom u zemlji i inostranstvu.

o-nama.png

Dobrodošli
Akademija za javne nabavke


Naša misija je da na jednostavan način savladate sve veštine neophodne za profesionalno bavljenje javnim nabavkama. 
Specijalno prilagođeni programi edukacije namenjeni su svim kategorijama zainteresovanih lica, od početnika u javnim nabavkama do stručnjaka, bilo da su na strani naručioca, ponuđača ili se bave kontrolom javnih nabavki u nevladinom ili javnom sektoru. 
Naš tim čine priznati eksperti iz oblasti javnih nabavki i javnih finansija sa višedecenijskim iskustvom praktičnog i obrazovnog rada u zemlji i inostranstvu.

NAŠI REZULTATI

Veoma smo ponosni na dosadašnje rezultate AJN tima!

0
GODINA ISKUSTVA
0
ODRŽANA SEMINARA
0
PUBLIKACIJA
0
POLAZNIKA
napa-akreditacija

Akreditacija

Akademija za javne nabavke je akreditovana od strane Nacionalne akademije za javnu upravu (NAPA) za sprovodioca programa stručnog usavršavanja u javnoj upravi iz oblasti javnih finansija Rešenjem broj: 151-00-175/2019-03

Metodologija predavanja

Оbukа sе rеаlizuје prеmа јеdinstvеnој mеtоdоlоgiјi i prеdstаvlја kоmbinаciјu prеdаvаnjа, intеrаktivnоg pristupа i tеstirаnjа u cilјu prоvеrе znаnjа stеčеnоg nа оbuci. Na predavanjima se usvajaju teorijska znanja o sistemu javnih nabavki, a testiranje se odnosi na praktičnu primenu teoretskih znanja i samostalno sprovođenje postupka javne nabavke.

NAŠI SARADNICI

poseduje višedecenijsko radno iskustvo planiranja javnih nabavki, sprovođenja tendera i izvršenja ugovora o javnim nabavkama. Autori su brojnih akademskih i stručnih publikacija na temu javnih nabavki. Učesnici na brojnim domaćim i internacionalnim seminarima, obukama i konferencijama. Poseduju relevantno predavačko iskustvo iz oblasti javnih nabavki.

Dr Aleksandra Popović
Dr pravnih nauka, 14 godina iskustvaDr Aleksandra Popović
Pavle <br>Karlečik
Msc ecc,
36 godina iskustva
Pavle
Karlečik
Marija Veličković
MSc poslovnog prava, 14 godina iskustvaMarija Veličković
Milena <br>Davidović
Msc inžinjer građevine, 13 godina iskustvaMilena
Davidović
coffee-break-1177540.jpg

Doživite atmosferu naših obuka, seminara i konferencija

Svi događaji u organizaciji Akademije za javne nabavke se organizuju u prijatnoj atmosferi konferencijskih sala poznatih Beogradskih hotela sa keteringom i kafe pauzama. Za svaki događaj angažujemo, po ocenama polaznika, najbolje stručnjake iz oblasti javnih nabavki. 

Pretraga