IN HOUSE EDUKACIJA IZ OBLASTI JAVNIH NABAVKI

EDUKACIJA U VAŠEM POSLOVNOM OKRUŽENJU

Obrazujte zaposlene u vašem poslovnom okruženju

Usvojite nova znanja i tehnologije brže od konkurencije

Obezbedite vašoj organizaciji uspeh u poslovanju

Minimalizujte troškove edukacije zaposlenih

Programi specijalno kreirani prema Vašim potrebama

Edukacija po Vašoj meri

IN – HOUSE edukacija iz oblasti javnih nabavki omogućava vam:

  • Edukaciju krojenu isključivo prema vašim potrebama i mogućnostima - odabir tema iz oblasti javnih nabavki, odabir vrste edukacije i metoda rada, određivanje broja zaposlenih za edukaciju
  • Edukaciju u vreme kada vama odgovara, bilo da je u radno vreme ili izvan radnog vremena, na način da minimalno utiče ili usporava proces rada u vašoj firmi, kao i mogućnost prilagođavanja termina edukacije prema vašim potrebama
  • Edukaciju osoblja u sopstvenom poslovnom prostoru, bez troškova putovanja i uz uštedu vremena
Image
Image

Prednosti In-House edukacije

IN HOUSE edukacije su ekonomičnije za poslodavce u odnosu na standardne vidove edukacije i omogućavju sticanje prave vrednosti za novac. Najnovija istraživanja pokazuju  da polaznici IN – HOUSE edukacije usvajaju nova znanja i poslovne veštine brže i kvalitetnije u odnosu na polaznike standardnih edukacija, van poslovnog prostora. Razlog je taj što su programi IN HOUSE edukacije kreirani prema ciljnoj grupi i tematski, polaznici se takođe osećaju slobodniji da postave pitanja i da se uključe u diskusiju, ali i u prijatnoj atmosferi, poznatom i poverljivom okruženju podele svoja iskustva i dileme. Interaktivan pristup je zagarantovan. 

Vreme trajanja edukacije

Izvođenje edukacije obavlja se isključivo prema vašim potrebama. Vi odlučujete kada će se edukacija organizovati, izvan ili za vreme vašeg radnog vremena, uključujući i neradne dane. Edukacija se može organizovati na dnevnom nivou ili može trajati nekoliko dana ili nedelja. Sve je stvar dogovora i potreba.    

Image
Image

Testiranje i Sertifikacija

U cilju ocene rezultata rada i usvajanja znanja, IN HOUSE edukacija može obuhvatiti i PRE-TESTIRANJE, odnosno prethodnu proveru znanja i POST – TESTIRANJE, odnosno proveru stečenog znanja, a u zavisnosti od dogovora sa vama.

U svakom slučaju, polaznik IN HOUSE edukacije dobija Sertifikat o završetku edukacije.

Pozovite nas da se dogovorimo ili na se obratite putem kontakt forme ispod.

Pišite nam

Očekujemo Vaš zahtev za IN-House obuku

Image

Pretraga