POLITIKA PRIVATNOSTI

Mi čuvamo privatnost svih posetilaca i štitimo lične podatke posetilaca ovog internet sajta. 

Prava intelektualne svojine i korišćenje sajta (Vlasništvo sadržaja)

Internet sajt, svi tekstovi, logotip, grafika, publikacije, audio i video materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (Sadržaj u daljem tekstu), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Akademije za javne nabavke doo Beograd (AJN DOO BEOGRAD). Sadržaj na internet sajtu, takođe, može biti postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog imoca prava. Korišćenje bilo kojeg dela ove web stranice u komercijalne svrhe ili njegovo uklapanje u bilo koju drugu publikaciju ili web stranicu je strogo zabranjeno. Vlasnik će zaštiti svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, pred nadležnim organima. Neovlašćena upotreba autorskog i srodnog prava smatra se krivičnim delom i podložna je krivičnom gonjenju.

 

Upotreba internet sajta

Korišćenje sajta podrazumeva pretraživanje, pristup, korišćenje, štampanje i deljenje sadržaja web stranice ili čuvanje u elektronskom obliku, pod uslovom da sva autorska prava budu sačuvana. Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Autor ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim pretraživačem.

 

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor i vlasnik nije odgovoran za štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

 

Linkovi ka internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Autor ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Autora.

 

Sadržaj dostupan na ovom internet sajtu

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa internet sajta, pripadaju Autoru, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije.  Nemojte preuimati niti koristiti sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite sadržaj sa internet sajta, to činite na sopstveni rizik.

 

Poručivanje i plaćanje usluga i publikacija na ovom sajtu

Poručivanje i plaćanje seminara, obuka, konferencija i radionica (usluge u daljem tekstu), elektronskih i štampanih publikacija (publikacija u daljem tekstu) se plaćaju na osnovu podataka iz elektronske porudžbenice/predračuna koji se dostavlja poručiocu putem elektronske pošte a nakon uspešno obavljene porudžbine/prijave preko elektronskih formulara na našem sajtu. Nakon evidentirane uplate na osnovu broja predračuna, poručiocu se dostavlja račun, takođe putem elektronske pošte. Ovaj račun, kao i predračun važe bez potpisa i pečata. Ukoliko naručilac zahteva, izdaće mu se račun u papirnoj formi. Istoriju svih poručivanja, naručilac može videti na svom profilu, odnosno na linku u meniju "Moja poručivanja". Plaćanje se obavlja isključivo u dinarima.

 

Korišćenje usluga (seminara, obuka, konferencija i radionica)

Uplata po poslatom predračunu mora biti izvršena najkasnije 3 dana ( pre dana održavanja odabrane usluge. Otkazivanje učešća je moguće najkasnije do pet radnih dana pre odabrane usluge. Učesnici koji posle ovog roka budu sprečeni da učestvuju na seminaru, nemaju mogućnost povraćaja novca. Otkazivanje profakture je moguće najkasnije do 5 dana pred početak obuke/seminara/vebinara. Ukoliko do otkazivanja dođe nakon ovog roka,bićemo prinuđeni da naplatimo potraživanja pravnim putem.  Zadržavamo pravo da otkažemo uslugui u tom slučaju sve uplate će biti u celosti vraćene. Slanjem prijave prihvatate uslove koji su gore navedeni. Zadržavamo pravo da za pojedinačnu uslugu izmenimo navedene uslove. Akademija za javne nabavke doo Beograd zadržava pravo otkazivanja događaja (obuke, seminara, konferencija, vebinara ili radionice - svakog vida edukacije) uz povraćaj uplaćenog iznosa i pravo odlaganja događaja ukoliko učesink na to pristane.

 

 

Izmena uslova korišćenja

Autor/Vlasnik može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja ažuriranjem ovog teksta. Posetioci će automatski biti u obavezi da se saglse sa novim, odnosno izmenjenim uslovima korišćenja. Iz tog razloga prporučujemo periodičnu posetu ove stranice radi upoznavanja sa važećim uslovima korišćenja.

 

Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja, molimo Vas da napustite internet sajt.

Pretraga